بهبود خصوصیات بافتی و حسی پنیر سفید ایرانی کم چرب

Improvement of textural and sensory properties of low-fat Iranian white cheese 
فارسی
جشنواره: 
جشنواره جوان خوارزمی
دوره: 
10
سال: 
1387
بخش رقابت: 
دانش پژوهان
کشور: 
ایران
زمینه علمی: 
صنایع شیمیایی
ماهیت: 
پژوهش‌های کاربردی
رتبه: 
سوم
تصویر خبرنامه: 
برگزیده(ها): 

مددلو

فارسی
نام: 
اشكان
جنسیت: 
مرد
شهر سکونت: 
اروميه
نقش: 
مجری
سهم مشارکت: 
90
مقطع تحصیلی: 
دکتری
English
Name: 
Ashkan
Last Name: 
Madadlou
Gender: 
M
English
Award: 
Youth - KYA
Session: 
10
Year: 
2008
Section: 
Young Researcher/Technologist
Country: 
Iran
Field: 
Chemical Technologies
Category: 
Applied Research
Rank: 
Third
Researcher(s): 

مددلو

فارسی
نام: 
اشكان
جنسیت: 
مرد
شهر سکونت: 
اروميه
نقش: 
مجری
سهم مشارکت: 
90
مقطع تحصیلی: 
دکتری
English
Name: 
Ashkan
Last Name: 
Madadlou
Gender: 
M